Otvorenje Smartup natjecanja

array(1) { [0]=> int(2266) }

Dođi na otvorenje Smartup natjecanja i poslušaj savjete Nenada Bakića

Smartup je studentsko natjecanje na koje se studenti prijavljuju s inovativnom idejom, a konačni cilj je da tu ideju razrade u kvalitetan poslovni plan kao temelj vlastitog startupa. Ovogodišnje svečano otvorenje 6. izdanja natjecanja održat će se 13. ožujka u 17 sati u dvorani D1 na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

Na otvorenju će motivacijski govor održati Nenad Bakić – jedan od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika i investitora. Publici će se obratiti i prošlogodišnji pobjednici, tim Prostec, koji će podijeliti brojne korisne savjete te ispričati svoju priču o uspjehu. Također, predstavit će se i ovogodišnji partneri koji će pomoći studentima složiti inovativnu ideju i s njima surađivati kroz cijelo natjecanje.

Prijave za natjecanje započele su 4. te traju do 24. ožujka 2019. godine. Studenti se mogu prijaviti u timovima od dvije do pet osoba ili individualno, ali će u tom slučaju preko burze grupa biti spojeni u timove. Za prijavu je potrebna ideja koja će se kroz natjecanje te uz savjete mentora i drugih članova tima razviti u poslovni plan. Najbolje timove očekuje primamljiv nagradni fond te razne atraktivne nenovčane nagrade koje će pomoći lansiranju njihovog startupa.

Za više informacija posjetite službenu stranicu studentske udruge eSTUDENT.

Komentari

komentara


Više o