Otvorene prijave za Kampusijadu 2017.

array(3) { [0]=> int(62) [1]=> int(64) [2]=> int(2266) }


Kampusijada 2017. održat će se na Kampusu Borongaj 11. svibnja 2017. u organizaciji Hrvatskih studija, Edukacijsko-rehabilitacijskog i Prometnog fakulteta. Na ovogodišnjoj osmoj Kampusijadi natjecatelji mogu birati između čak 20 disciplina u kojima mogu sudjelovati. Zainteresirani studenti mogu birati između grupnih i individualnih sportova. No, osim toga natjecateljima su ponuđena čak dva kviza u kojima mogu okušati svoje znanje.


Od grupnih sportova na Kampusijadi možete birati između: nogometa, odbojke, košarke, graničara, povlačenja užeta, nošenje jajeta u žlici, stolni tenis, stolni nogomet, trešete, briškule, kartanja bele i beer ponga. Od individualnih sportova ponuđeni su: šah, obaranje ruku, skakanje u vreći, stolni tenis, jamb, pikado i stolni nogomet. Osim raznih sportova, moći ćete se okušati u čak dva kviza: Kampusijada 2017. kviz znanja i kviz Najslabiji Hrvat.

Na stranici Kampusijade ćete osim prijava pronaći i pravila igranja pojedinih disciplina te koliko se natjecatelja može prijaviti na pojedinu disciplinu. Kako ne biste propustili svoje mjesto na Kampusijadi, prijaviti se možete na ovom linku.

Kampusijada je projekt pokrenut 2009. godine na Znanstveno učilišnom kampusu Borongaj. Prvu Kampusijadu je organizirao Studentski centar u Zagrebu u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu, Hrvatskim studijima, Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom te Fakultetom prometnih znanosti. S obzirom na to da se s vremenom studentski život na Kampusu vratio u kolotečinu, studentski zborovi triju fakulteta (ERF, FPZ, Hrvatski studiji) odlučili su 2014. godine pokrenuti ovaj događaj koji je dokazao kako su studenti zainteresirani provesti barem jedan dan na otvorenom prostoru bez interneta i mobitela. Na natjecanjima već osam godina sudjeluju svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, a za pripremu i realizaciju brinu se vrijedni studenti volonteri i Organizacijski odbor Kampusijade.

Komentari

komentara