Otvorene prijave za EESTEC/FERSEC Challenge

array(3) { [0]=> int(62) [1]=> int(64) [2]=> int(2266) }

FERSEC Challenge je radionica na temu računalne sigurnosti koja će se održati krajem ožujka, u organizaciji studentske udruge EESTEC.

Upravo na zamisao da predstave takvo nešto drugim studentima došli su članovi udruge EESTEC LC Zagreb. U suradnji s nekoliko tvrtki te Fakultetom elektrotehnike i računarstva (FER), donose vam FERSEC Challenge – radionicu o informacijskoj sigurnosti.

Radionica će se održavati od 18.3. na FER-u te traje tjedan dana, a zamišljena je  na način da pokriva sve glavne dijelove informacijske sigurnosti. Cilj je naučiti studente korištenju osnovnih alata za ofenzivno i defenzivno testiranje aplikacija te računalnih sustava i mreža. Sastojat će se od predavanja na kojem će sudjelovati studenti te predavači iz industrije. Na kraju će biti održano i natjecanje oblika CTF (Capture The Flag) u kojoj će studenti podijeljeni u timove moći primijeniti stečena znanja. CTF natjecanja su posljednjih godina postala jako popularna u svijetu te iz tog razloga organiziramo jedno i na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

Prijave su otvorene za sve studente Sveučilišta u Zagrebu, a traju sve do 12.3.2017. u 23:59. Po završetku radionice, svi studenti će dobiti certifikat o sudjelovanju u radionici, koji će biti iznimna nadopuna njihovih životopisa, a pomoći će im u budućoj karijeri.

Sve detalje o radionici možete pronaći na www.eestec-zg.hr ili službenoj Facebook stranici.

Komentari

komentara