Otvoren je DA festival u sklopu arhitektonskog fakulteta

array(1) { [0]=> int(2251) }

Otvoren je DA festival u sklopu Arhitektonskog fakulteta . Festival je zamišljen kao prezentacija studentskih radova, razmjena iskustva i ideja.

DA Festival

Program festivala bazira se na izložbi radova studenata šest fakulteta te predavanjima ljudi iz struke koji pružaju drugačije perspektive na zajedničke teme. DA festival je počeo kao izložba studenata Arhitekture i Dizajna, a nakon na ovogodišnjem festivalu DA su rekli i studenti Akademije likovnih umjetnosti, Akademije dramske umjetnosti, Glazbene akademije i Tekstilno-tehnološkog fakulteta, čime DA festival u potpunosti afirmira interdisciplinarnost unutar srodnih struka i potiče studente na međusobnu suradnju.

DA Festival

U subotu i nedjelju, 20. i 21. lipnja,  možete pogledati izložbu studenata arhitekture i likovne akademije, posjetiti filmske projekcije, a za sam kraj dana možete biti dio već popularnog tuluma arhitektonskog fakulteta.

DA Festival

Svakako posjetite od 20.06. do 22.06. prostorije Arhitektonskoga fakulteta u Kačićevoj 26 u Zagrebu i pronađite nešto za sebe.

DA Festival

Autor: Bruno Brković

Komentari

komentara