Otkrij poduzećima svoje ostvarene mogućnosti kroz eSTUDENT

array(4) { [0]=> int(986) [1]=> int(64) [2]=> int(2266) [3]=> int(2249) }

Studentska udruga eSTUDENT u sklopu projekta Zlatni indeks otvorila je natječaj za najkreativnija umjetnička ili tehnička djela na temu Ostvarene mogućnosti. Natječaj traje do 4. ožujka i studentima daje priliku za predstavljanje svojih talenata pred brojnim predstavnicima gospodarske i akademske zajednice na svečanoj ceremoniji dodjele nagrade Zlatni indeks.

Radovi mogu biti likovne, tehničke, dizajnerske, arhitektonske ili druge prirode. Naziv teme je “Ostvarene mogućnosti”, a cilj rada na maštovit način prikazati ostvarenje studentskih potencijala te time i ostvarenje vlastitih mogućnosti. Moguće je prijaviti već objavljene radove kao i iskoristiti ovu priliku za prvo predstavljanje u javnosti. Sva ostala obilježja rada ostavljena su domišljatosti autora.

Ako si ekonomist koji u slobodno vrijeme slika, matematičar koji u slobodno vrijeme kipari ili studiraš FER i u slobodno vrijeme sklapaš robote, nemoj propustiti ovu priliku kako bi se istaknuo i svima pokazao svoj talent. Natječaj se nalazi na linku, a rad je potrebno fotografirati i/ili snimiti te, uz priloženi kratak opis ili anegdotu vezanu uz rad,  poslati na službenu e-mail adresu zlatniindeks@estudent.hr s naslovom “Za izložbu Vrt ostvarenih mogućnosti” do 4. ožujka 2016.

Zlatni indeks je projekt u organizaciji jedne od najaktivnijih studentskih udruga eSTUDENT, u kojem studenti nagrađuju poduzeća za aktivno sudjelovanje u studentskom životu.

Budi dijelom ove studentske priče te je svojim radom učini i svojom!

Komentari

komentara