Okrugli stol o rock festivalima i „DisCover“ slušaonica ovu srijedu na Good Vibrationsu!

array(2) { [0]=> int(2252) [1]=> int(2251) }

Na okruglom stolu u sklopu programa Good Vibrations pod nazivom „Zemlja rock festivala: stvarnost ili mašta?“ koji će se održati u Vintageu 27. siječnja od 21h analizirat će se stanje na festivalskoj sceni u Hrvatskoj. Kakva je međuovisnost klupske i festivalske scene? Promoviraju li dovoljno hrvatski festivali domaće izvođače? Jesu li festivali isplativ posao i u kojoj mjeri ovise o podršci državnih odnosno lokalnih institucija? Imamo li dovoljno festivala i postoje li mogućnosti/potrebe za ekspanzijom? Kako izgleda proces organiziranja jednog velikog festivala?

Na ova i druga bitna pitanja vezana uz temu odgovarat će govornici:
Zoran Marić (InMusic)
Mate Škugor (SuperUho)
Vedran Meniga (Seasplash, Outlook)
Marko Nemec Markan (Ferragosto Jam)

Moderator je Perica Štefan. Publika će po završetku diskusije također moći sudjelovati sa svojim pitanjima i komentarima.

Nakon okruglog stola na red dolazi slušaonica „DisCover“ u kojoj će DJ Kneža otkriti tko je sve koga „obradio“ u povijesti rock’n’rolla. Lako za Johnnyja Casha i „Hurt“, Hendrixa i „All Along The Watchtower“ ili Sufosiu i „Hangar 18“ – Kneža će vam sigurno otkriti pokoju poznatu nepoznanicu, kao kad gledate zadnji prilog u TV Kalendaru. Početak programa je u 20h, a UPAD JE BESPLATAN!

Srijedu nakon toga, točnije 3. veljače u Vintageu će se održati punk spektakl, a tom prigodom novi album promovirat će Loš Primjer. Prije njih nastupit će Petar Punk, Ciroza Jetre i  Srbi. Karte po pretprodajnoj cijeni od 20 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu, a na ulazu će koštati 30 kuna.

 

Tekst i fotografija: Good Vibrations

Komentari

komentara