Održan prvi Dan otvorenih vrata u BIZkoshnica Coworking prostoru

array(2) { [0]=> int(62) [1]=> int(2249) }

BIZkoshnica Coworking novootvoreni coworking prostor u Zagrebu otvorio je posjetiteljima svoja vrata te predstavio koncept coworking rada i njegove mogućnosti.

 

Zagreb, 19.10. 2015. BIZkoshnica Coworking prostor otvoren je početkom rujna u Ilici 71, u Zagrebu, na Britanskom trgu, u 200 m2 prostora možete raditi, družiti se, otvarati nove poslovne mogućnosti i najbitnije pridružiti se coworking zajednici.

 

Coworking je suradnički prostor, mjesto gdje nezavisni profesionalci odnosno freelenceri, poduzetnici i svi oni koji trebaju mjesto za rad razmjenjuju ideje, dijele prostor i na kraju razvijaju zajedničke poslove ili projekte. U BIZkoshnici mogu se održavati razne edukacije, predavanja i događanja koji razvijaju poduzetničku klimu, pa je tako i prvi Dan otvorenih vrata ponudio sadržaj za svakoga. U jutarnjim satima u suradnji s Coworking Croatia održala se radionica participativnog programiranja prostora, koju u vodili Matija Raos, Coworking Croatia i Mirela Marović Omerzu, osnivačica BIZkoshnice. Kroz radionicu su budući korisnici coworking zajednice programirali i predlagali moguće aktivnosti i definirali potrebe prostora.

 

Mirela Marović Omerzu, osnivačica BIZkoshnica coworking prostora o vlastitom coworking prostoru počela je razmišljati prije godinu dana, a ideju je i realizirala početkom rujna.

 

Ovo nije samo coworking prostor, mi želimo stvoriti zajednicu, ljude koji surađuju, međusobno se podržavaju i uče jedni od drugih“  – ističe Mirela Marović Omerzu

 

Tokom dana otvorenih vrata u BIZkoshnici posjetitelji su upoznati s prostorom i članovima coworking zajednice dok su oni koji su htjeli aktivno sukreirati program BIZkoshnice mogli sudjelovati u spomenutoj radionici. U večernjim satima pridružio se i gost Hrvoje Jurić, putopisac, biciklist, fotograf i ambasador Gianta kako bi podijelio svoju jedinstvenu i posebnu freelance priču, kao i dosadašnja iskustva rada u coworking prostoru.

 

„Mislim da bi trebalo biti više ovakvih prostora. Ovo je idealno mjesto gdje ljudi mogu biti produktivniji i učiti jedni od drugih“-  izjavio je jedan od posjetitelja Mario Radošević.

 

Dan otvorenih vrata podržali su poduzetnici iz susjedstva koje su dali doprinos u proizvodima, zahvaljujemo mini mljekari Veronika, Igo-matu Otruševec i pekarni Dinara.

 

Nakon uspješnog Dana otvorenih vrata BIZkoshnica je ostvarila suradnju s Hrvatskim društvom nezavisnih profesionalaca, svi članovi HDNP moći će  3 dana besplatno isprobati raditi u BIZkoshnici, a nakon „probnog roka“ svi će redovni članovi moći ostvariti popust od 20 %, a pridruženi članovi od 10 % na pakete BIZkoshnice. Molimo zainteresirane da se jave na e-mail adresu: bizkoshnica@bizkoshnica.biz za dogovor.

 

Dan otovrenih vrata_sudionici

Hrvoje Jurić_predavanje

radionica participativnog uređenje prostora

 

Tekst i fotografije: BIZkoshnica/Marko Knežević

 

Komentari

komentara


Više o