Održan judo Zagreb Open 2015.

array(1) { [0]=> int(64) }

aaa

15. judo Zagreb Open međunarodni turnir okupio je u sportskoj dvorani Sutinska vrela natjecatelje iz Hrvatske i susjednih zemalja. U organizaciji judo kluba ”Panda” 17. i 18. siječnja više od 450 natjecatelja iz 64 kluba borilo se za postolja i status najboljih. Od djece mlađe od 14 godina, mlađih kadeta, kadeta do seniora, svi su htjeli pokazati svoje umijeće u ovom teškom borilačkom sportu. U tome su se najviše istaknuli članovi kluba organizatora koji su osvojili 15 medalja, od čega čak 7 zlatnih.

Judo klub ”Panda” nedavno je proslavio 15 godina postojanja, a njegovi članovi nižu uspjehe na brojnim natjecanjima. Među njima je i Ivana Maranić, hrvatska reprezentativka, europska i nacionalna prvakinja, koja se priprema za Olimpijske igre u Rio de Janeiru. Na Zagreb Openu je pobijedila u svojoj kategoriji i rekla kako je za nju ovo bio samo lagani trening.
Slijedeći judo međunarodni turnir održava se 7. i 8. veljače u Sofiji u Bugarskoj s kojeg će se hrvatski predstavnici zasigurno vratiti s odličnim rezultatima.

Zagreb Judo Open from TV Student FPZG on Vimeo.

Anamaria Batur

Komentari

komentara


Više o