Održan 5. Festival Klapa

array(2) { [0]=> int(62) [1]=> int(2251) }

Po jubilarni pet put u kinu Forum su u subotu studenti zapivali na Festivalu studentskih klapa. Nastupilo je pet klapa, a obzirom da je festival natjecateljskog karatkera, njih tri su i nagrađene. Prvo mjesto osvojila je klapa Sorelo, dok su drugi odnosno treći bile klapa Euterpa te klapa Gradec.


Nagrada publike također je otišla Klapi Sorelo, a organizatori pojašnjavaju da su nijanse odlučivale o pobjedniku. Uz spomenute klape u natjecateljskom dijelu festivala su nastupile još i klape Figurin te Falkuša.

No, festival je imao i revijalni dio večeri u kojem je nastupala renomirana klapa Grdelin te je bila ‘šlag na torti predivnoj klapskoj večeri’, navode organizatori odnosno Udruga studenata grada Splita.
Dodaju da je poseban dojam na sve prisutne ostavio Eme Aničić, koja je uspjela navesti cijelu dvoranu da pusti svoj glas pjesmom Željo moja od Doris Dragović.

Ugodna večer zaokružila se domjenkom gdje su pjevači nastavili družiti i pjevati. Nedugo nakon punjena trbuščića pršutom, sirom i vinom naši dragi klapaši nastavili su druženje uz ples u klubu Roko, na kraju u priopćenju navode iz Udruge studenata grada Splita.

Izvor: srednja.hr

Komentari

komentara