Odabrani vizionari natječaja za dizajn udruge eSTUDENT

U zagrebačkom klubu Pepermint proglašeni su pobjednici projektnog natječaja za dizajn „Vizionar“ kojega je udruga eSTUDENT organizirala u suradnji sa Zagrebačkom pivovarom i udrugom Kamensko. Devet finalista predstavilo je svoje kreativna rješenja za dizajn megaboarda za Ožujsko pivo i vizualni identitet za udrugu Kamensko. Žiri u sastavu vodećih stručnjaka iz prestižnih hrvatskih agencija za dizajn imao je težak zadatak odabrati tri najbolja rada mladih talentiranih kreativaca koji su nagrađeni novčanom nagradom te praksom i radionicom u renomiranim hrvatskim marketinškim i dizajnerskim agencijama.

Natječaj „Vizionar“ u kojem su studenti imali priliku pretvoriti svoju viziju u stvarnost trajao je od 15. prosinca 2013. do 15. siječnja 2014. godine, a u njemu je sudjelovalo preko 70 natjecatelja s različitih fakulteta u Hrvatskoj. Da postoji značajni interes za dizajn pokazuje činjenica da je zaprimljeno čak 49 radova od kojih je stručni žiri imao težak zadatak u gomili kreativnih rješenja izabrati one najbolje.

Udruga eSTUDENT, organizator natječaja, smatra kako je ovaj projekt izrazito koristan i za studente i za partnere. Studenti dobivaju priliku da rade na realnim zadacima iz prakse, predstave se potencijalnim poslodavcima, osvoje prakse, ECTS bodove  i novčane nagrade.

izvor: eSTUDENT

Komentari

komentara


Tagged: ,


Više o