Studenti

Studenti

Mislav Šćukanec-Rezniček

Mislav Šćukanec_Rezniček voditelj je emitiranja Televizije Student i urednik emisije Alter Ego. Kao demonstrator u TV studiju, zadužen je za pomoć studentima u montaži i snimanju priloga.
Hobi: životinje, bicikl, TV studio, grafički dizajn.

Kristina Baticeli

Kristina Baticeli rođena je 1987.god. te trenutačno pohađa zadnju godinu novinarstva na Fakultetu političkih znanosti. U TV studiju radi već gotovo dvije godine te je trenutačno aktivna i na projektu pokretanja studentske televizije. U novinarstvu je najviše zanima televizijski smjer, a više od toga dokumentarni filmovi. Do sada je napravila jedan kratkometražni dokumentarni film „Ispod pruge“ koji je na RAF-u dobio nagradu publike, a trenutno radi na dokumentarcu o 50 godina FPZG-a.

Nataša Vidaković

Nataša Vidaković rođena je 1988.god. i trenutno je 1. godina diplomskog studija novinarstva. Na Fakultetu političkih znanosti počela je raditi 2010., i to u TV studiju, a od 2012.god. više se angažira oko projekta TV Student. Istovremeno djeluje na Radio Studentu gdje postaje jednim od osnivača emisije pod nazivom „Foršpan“. Najviše je zanima područje novinarstva koje se bavi televizijom, iako je veliki fan društvenih mreža i novih medija, pa samim time i tehnologije. U budućnosti bi se voljela baviti montažom, filmskom kritikom ili fotografijom, a iskustva ima i u volontiranju na filmskim festivalima u Hrvatskoj kao što su ZagrebDox, Zagreb Film Festival i Motovun Film Festival.

Grgur Žučko

Grgur Žučko rođen je 1988.god. Fakultet političkih znanosti upisao je 2006., a ove je godine na njemu diplomirao. U TV studiju bio je demonstrator gotovo tri godine, tijekom kojih je s kolegama osmislio ideju za promo spot (2010.god.), a 2009.god. s kolegama je snimio kratki dokumentarni film „Čekajući tramvaj“, koji je osvojio brončanu nagradu u kategoriji nezavisnog kratkog dokumentarnog filma na Međunarodnom festivalu dokumentarnog filma u Houstonu u SAD-u. Radio je također i na Radio studentu, gdje je uređivao i vodio jutarnji program. Najviše ga zanima fotografija kojom se počeo baviti krajem prve godine fakulteta, o čemu svjedoči i trenutno radno mjesto fotoreportera u fotoagenciji Pixsell.