Novi planovi za naš (i vaš) bolji Alter Ego

Počela je nova godina, a s njom i novi planovi za našu televiziju i emisije. Filip je u prošlom postu opisao koliko se tehničkih stvari treba učiniti prije nego ponovno započnemo s radom, a Iva, Mislav i ja smo malo više pažnje posvetili kreativnim stvarima vezanim uz našu emisiju Alter Ego.

Iva i Mislav pred našom prvom pozadinom za Alter Ego, lipanj 2012.

Prvi nam je plan osmisliti logo za emisiju. Na to nas je podsjetio naš PR tim i priznajemo da je dobro imati nekoga izvana koji objektivno može sagledati situaciju. Akademska četvrt ima svoj logo koji je u lijevom doljnjem kutu ekrana kada se emitira emisija. Tako nešto i mi planiramo za Alter Ego. Pošto je u našoj emisiji gotovo sve dozvoljeno potrudit ćemo se i da logo bude drugačiji i ne-dosadan. Ja već imam par ideja za njegov izgled, a Mislav je predložio kako bismo mogli sve što smislimo proslijediti Grafičkom fakultetu na realizaciju jer smo s njima u suradnji. Zasada su nam sva vrata otvorena pa ćemo vidjeti.

Druga stvar o kojoj smo govorili bio je novi jingle. Započeli smo ga raditi još početkom prosinca, a Mislav ga je dovršio preko praznika tako da ćete u sljedećem Alter Egu osim plesačica vidjeti i ovu novotariju. Reći ću samo da glumi moja desna ruka, a ostalo je sve Mislavov genijalan rad u Afterima.

kadar iz novog jinglea

I treća stvar koja je najviše ostala samo kao ideja je pitanje rubrika. Alter Ego, kao što znate, nema rubrike. Možda ćete opet reći da želimo biti kao Akademska, ali bože moj, rubrike nisu loša stvar pa razmišljamo da i mi možda uvedemo bar jednu. Možda nećemo uspjeti to ostvariti odmah za prvu emisiju u 2013., ali kasnije će sigurno nešto slično biti.

Komentari

komentara


Više o