Noć knjige u Booksi

array(2) { [0]=> int(62) [1]=> int(2249) }

Sljedeći ćete tjedan u Martićevoj moći odabrati knjigu sa polica zagrebačke Bookse i odnijeti je doma za 10 kuna! Ukoliko ste fan knjige, rezervirajte 23.4. u svom kalendaru.

Sigurni smo da ste već čuli za književni raj zvan Booksa, te znate da za 10 kuna godišnje možete uživati i u mirnijem okruženju listati svoje knjige/skripte/pisati šalabahtere, ali i družiti sa dobrim društvom. Ekipa Bookse je po drugi put odlučila održati Noć knjige. Zbog velikog odaziva prošle godine, drže se sličnog recepta i ove, pa će tako i ovaj put svi zaljubljenici u knjige moći za donaciju od 10 kuna odabrati knjigu sa njihovih polica i odnijeti je kući. Oni koji se učlane u Književni klub Booksa dobit će na poklon knjigu “8 metara knjiga” u kojoj poznata književna imena opisuju kako su nastala i na što nalikuju njihove biblioteke.

 

Uz opću otimačinu za dobru knjigu, održat će se i kratki program. U pola devet stižu gosti iz Naklade Oceanmore, koji će sa svima podijeliti svoje zanimljive životne priče, a svi knjigoljubci i oni koji se tako osjećaju, su dobrodošli.

Ana Rotim

 

Komentari

komentaraViše o