Televizija Student na New Europe Market

Televizija Student se na ovogodišnjoj konferenciji “New Europe Market” našla zajedno sa svim velikim televizijskim kućama današnjice. Profesionalci s područja televizije, produkcije, IPTV-a, kabelske distribucije, marketinških agencija, kao i svi važni ljudi iz medijskoga svijeta nalaze se u hotelu Rixos unutar kojeg nastoje međusobno komunicirati, razmijeniti ideje, formate i sadržaje.
Moderniziranje broadband infrastrukture u regiji velikim svjetskim tvrtkama koje su vlasnici televizijskoga sadržaja, kao i tvrtkama koje se bave distribucijom kanala, otvara nove mogućnosti za razvoj.

Na prvoj panel diskusiji “sadržaj je bitan” sa svojim video prezentacijama i iznošenjem stavova za hrvatske su medije govorili Manja Grčić kao generalna direktorica B92, Colin McLeod kao generalni direktor za tržišta u razvoju u Universal Network International-u, John Rossiter direktor Sony pictures Television Networksa za Središnju Europu, Nina Laricheva potpredsjednica globalnog prodajnog zastupstva u BBC Worldwide-u i Balazs Hajos regionalni direktor prodaje iz Chello Centar Europe. Koji će zabavni sadržaji zadržati zanimljivost tradicionalnih kanala, te što sve više omogućavati gledateljima internet streamingom?

Ukoliko ste zainteresirani za raspravu, putem Twittera ste u mogućnosti direktno postavljati pitanja koja panelisti vide i na njih odmah odgovaraju!

Komentari

komentaraViše o