Narednik Lobanja u Vintage Industrial Baru

array(1) { [0]=> int(2252) }

Veliki metal spektakl sprema se ovaj petak u Vintage Industrial Baru! Promociju novog albuma „Nitko neće preživjeti“ imat će Narednik Lobanja i Vod Smrti, a večer će otvoriti zagrebački black metal prvaci Frozen Forest. Karte po pretprodajnoj cijeni od 20 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, kod Cibone), a na dan će koštati 30 kuna. Početak programa je u 20:30h.

Narednik i njegov Vod će uz nove stvari s albuma izvesti i svoje klasike poput Nuklearnog noža, Siroče rata, Nagazne mine itd. Bend ima četiri člana – Kostur Ratnik (vokali/gitara), Göri (gitara/vokali), Stid (bass) i Progonitelj (bubnjevi). Prije  novog albuma izdali su četiri 7″ singla i jedan EP„Trupa trupala“. Narednik ne svira često u Zagrebu, tako da ih nemojte zaobići jer „…od ustanka iz mrtvih, Narednik Lobanja i njegov Vod Smrti haraju ovom planetom, uništavajući svoje neprijatelje brzom i glasnom glazbom.
Nema spasa za vas, smrtnici!“

Facebook:https://www.facebook.com/naredniklobanjaivodsmrti
novi album: http://bit.ly/1LHabCm

Kao gosti na promociji nastupit će opaki blackeri FROZEN FOREST! Ova trojka (Mihovil – voka/gitara, Danijel – bass, Matko – bubnjevi) svira sirovi black metal i bez greške na live nastupima priredi jedinstveni glazbeni, a i vizualni doživljaj! Provjerite zašto sa svakim novim nastupom stječu sve više fanova, makar i ne bili ljubitelji ovog ekstremnog žanra.

Facebook: https://www.facebook.com/FrozenForestBM

Youtube: http://bit.ly/1M1J9RZ

Fb event: https://www.facebook.com/events/880841028636172/

 

fotka FROZEN FOREST

 

Tekst i fotografije: Schmeck Daddy

 

Komentari

komentara


Više o