Mladi pred izazovom korištenja EU fondova

Foto: Screenshot / Facebook.com/events/525206934266999

Svi oni koji su se pitali kako se zapravo troše sredstva Europske unije te kako se do njih dolazi, sada imaju priliku saznati.

EU fondovi su velika prilika za cjelokupan razvoj Republike Hrvatske, a posebice za mlade koji sve teže dolaze do posla i radnog iskustva. Upravo je zato konferencija primarno namjenjena mladima, a posebno studentima.

Na konferenciji će se posebice govoriti o politikama i mogućnostima financiranja projekata za mlade, te perspektivi mladih u Hrvatskoj u kontekstu EU fondova. Osim toga, podijelit će se iskustva iz Irske koja je izvrsno iskoristila mogućnosti koje su dane putem EU fondova te primjeri uspješnih EU projekata za mlade diljem Europe kako bi se dobile ideje za osmišljavanje i realizaciju različitih projekata studenata i mladih.

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Ureda zastupnice EU parlamenta, Ivane Maletić. Svi zainteresirani su pozvani u kongresnu dvoranu Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, a cjelokupni program počinje u 18:00 te traje do 20 sati.

Autor: Slaven Branislav Babić

Komentari

komentaraViše o