Ludovanje @ Kocka

array(2) { [0]=> int(2252) [1]=> int(2249) }

Veljača u Kockinim odajama već je počela, a u ovom najkraćem mjesecu godine stislo se brdo zanimljivih programa koji vam ne smiju promaknuti!

Do 14.02. u galeriji Praktika možete pogledati izložbu fotografija Tamare Viculin. Nakon glasovite Rakijade popraćene karaoke izvedbama, Kocka nastavlja s događajima! 04.02. i 18.02. nastavljamo s ustaljenim Kockinim Kvizom znanja.

Prvi ovomjesečni party zakuhat će se 05.02. kada u Kocku dolaze Progress Report w/ Cid, Allan & Nvnzen (techno/house), a svi ljubitelje žestoke glazbe prvi black metal/screamo koncert imate će prilike čuti 06.02. uz Sounds of Violence koji dovodi Zagrepčane Lack of Soul i Gods of Chaos!

Kako biste se što bolje potkovali za nadolazećih 40 dana posta, 09.02. Kocka vas časti delicijama – za Mačškare će vas zabavljati DJ Gayzeer (hip-hop), DJ 54 (disco), Mob Barley (reggae/dub), DJ Pricmekan (techno/d’n’b), DJ Kubura (techno/d’n’b) i bitumina (electro). Kako bi duh maskenbala bio u potpunosti prisutan, svi gosti pozvani su da dođu pod maskama i ožive Kockin slogan: „Kad je bal, nek je s maskan’!“

Osim zabavnih tuluma, Kocka organizira i radionicu 3D figurica koja će se održati 10.02. Također, očekuju vas i dva izdanja Muzike na projektor 11.02. i 25.02.

12.02. slijedi zagrijavanje za Valentinovo uz DJ Kokicu i njegovu trash playlistu.

13.02. STxHC se vraća svojoj Kocki i sprema “hardkoo” feštu sa svim poznatim zvijezdama No Comment + Stepped out.

Karantena 19.02. za pult sije majstore Vizita, Veno, Nortrom i Druid, a 20.02. zabava se nastavlja na ZloSTavljanju dok binom vladaju Infernal Tenebra (death/thrash), Monox (death/groove) i Porko Dio (extreme hc).

Za sve ljubitelje origamija Kocka organizira tečaj koji će se održavati 24.02, 02.03, 09.03, 16.03., 23.03. i 30.03.

26.02. se nekima ispunjavaju želje jer stižu iskusni pankeri Petar Punk + local support, dok Beatslap 27.02. predstavlja Ekstrakt s Mimi&Labud.

Nedjelja će također biti radni dan u Kockici 28.02. uz Sounds of Violence i bendove Eaglehaslanded (screamo-RUS/SER), Bosonogo Djetinjstvo (hc punk-ZD) i Mališa Bahat (screamo-KC/VŽ)!

Podijelit ćemo s vama i tajnu te najaviti nadolazeće proljetne mjesece u Kocki koje će popratiti nekoliko imena – Šank, Nežni Dalibor, Pasi, Gustafi, Atheist Rap i mnogi drugi.

Za pregled događanja i više informacija pratite Kocku na službenim stranicama.
FB: http://facebook.com/klub.kocka
Web: http://kum-split.hr

Prijave za radionice šaljite na radionice.kum@gmail.com, za bookiranje programa javite se na klubkocka.booking@gmail.com, a sve ostale upite šaljite na kum.kocka@gmail.com.

Rad Koalicije udruga mladih i kluba za mlade Kocka podržavaju Ministarstvo kulture RH, Grad Split i MKC Split, a naši medijski partneri su Info Zona, Dišpet i KLFM radio.

Vidimo se!

Komentari

komentara