“Ljubavna salata” na Valentinovo u Pogonu!

array(2) { [0]=> int(62) [1]=> int(64) }

Provedite sasvim alternativno Valentinovo u zagrebačkom Pogonu!

Valentinovo u pomalo drugačijem svijetlu, kroz igru i zabavu, obilježit će se u POGONU – Zagrebačkom centru za nezavisnu kulturu i mlade. Ideja programa pod nazivom Ljubavna salata jest u tome da se za Dan zaljubljenih ponudi sadržaj koji nije isključivo rezerviran za klasični romantični provod. Program počinje sutra, 14.2.2014. u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Masovna ljubavna tučnjava jastucima, radionica dodira u kojima sudionici osvještavaju svoje tijelo i ljubavna sjedala u kojima sudionici mogu provesti 10ak minuta s potpunim strancima, samo su neki od interaktivnih formata koje nudi Ljubavna salata. Specifičnost je programa u tome što će sudionici morati iskusiti iskustvo interakcije s potpuno nepoznatim ljudima. Sve to za posjetitelje pripremaju KONTEJNER – biro suvremene umjetničke prakse plesni centar TALA.

Također, posjetiteljima će na raspolaganju biti i Ivana Banfić, Nataša Janjić i Srđan Sandić od kojih će u svakom trenutku moći dobiti ljubavne savjete. Glazbena podloga rezervirana je za Maria Kovača i DJ-a Alena S. Program će voditi Goran Navojec i Joško Lokas.

Još neka od lica koja će sudionike voditi kroz simultane radionice jesu i Sunčica Ostoić, Tamara Curić i Larisa Navojec.

Valentinovo je tek početak Pogonizacije – događanja koji bi trebali spojiti umjetnost, zabavu, igru i participaciju, a koja će se održavati jednom u 2 mjeseca, svaki puta s drugom tematikom.

Detalje programa možete provjeriti na internetskoj stranici Pogona, www.upogoni.org.

Komentari

komentaraViše o