“Kopanje po arhivi” Xmas edition

I došli smo do zadnje emisije u ovoj godini! 🙂

Hvala svima koji su nas gledali I koji su nam davali podršku kroz ovih 5 emisija. Cijenimo to neopisivo! :* :* :*

Zadnju ovogodišnju emisiju “Kopanje po arhivi” rezervirala sam za božićno izdanje gdje sam odabrala najbolje božićne priloge iz naše arhive. Gledali ste priloge poput onih o ZET-ovom božićnom tramvaju u Zagrebu, zatim o tome koliko su stanovnici Zagreba nezadovoljni komercijalizacijom Božića i kako smatraju da je Božić izgubio svoj pravi smisao otkako se svi opterećujemo darovima i šopingom. Isto tako, u ove božićne dane nismo zaboravili na naše najmlađe – na nezbrinutu djecu, pa smo tako prikazali i dirljiv prilog o njima, ali i o beskućnicima na zagrebačkim ulicama. Kako bi ugođaj bio u skladu s emisijom donijela sam hrpu božićnih ukrasa, pa smo dali mašti na slobodu I napravili pravi mali kičeraj od scenografije – zakon! 😉

Uređenje scenografije za emisiju “Kopanje po arhivi”

Što mogu reći da sam naučila kroz ovih 5 emisija?

Što nisam?! 🙂  Naučila sam toliko toga da se to vidi i u našem radu svakom emisijom – sve smo brži u realizaciji! Kolega snimatelj Marochini, voditeljica Jelena i moja malenkost sada najave snimimo svega za maksimalno sat vremena, za razliku od nekoć kada nismo niti sami znali kako želimo da emisija izgleda, pa su ta snimanja znala potrajati i do dva sata. Doista je istina da je sve pitanje iskustva i dobre organizacije, ali i dobre volje onih s kojima radite.

Posebno mi je drago što se svi jako dobro slažemo i lijepo funkcioniramo kao tim. Snimanja su nam uvijek zabavna i ne doživljavamo ih tek kao još jednu obavezu, već kao zabavu – što su možda već kolege i primjetili jer se uvijek hihoćemo za vrijeme snimanja naših najava. Sam proces montaže također je već prešao u rutinu i uvijek se trudim da u emisiju unesem što raznovrsniji sadržaj kao urednica i da svaka emisija bude zasebna cjelina za sebe. Nadam se da to u nekoj mjeri i uspijevam.

Snimatelj Tibor Marochini i voditeljica Jelena Bokun za vrijeme snimanja najava

Koja su moja očekivanja u narednoj 2013. godini?

Kako gotovo svi koje poznam imaju nekakve želje ili su odredili neke ciljeve koje bih voljeli postići u narednoj 2013. Godini, nikada nisam bila jedna od njih. Trudim se svake godine dati sve od sebe, pa i onda kada mi bude naporno i teško sve obaveze uskladiti. Nadam se da će emisija “Kopanje po arhivi” biti i dalje zabavna za nas i da ćemo ju raditi s veseljem, iako već sada imam planove o jednoj novoj emisiji koja bi se bavila novim tehnologijama, ali više ćete o tome saznati kada za to dođe vrijeme, odnosno kada budem imala dovoljno vremena za posvetiti se toj drugoj emisiji. Mislite li da bi nam takva emisija dobro došla u programu Televizije Student,uopće? Da li Vas zanimaju nove tehnologije (aplikacije, recenzije video igara, start-up projekti i tomu slično)?

I na samome kraju ovog posta, prije nego odemo na zasluženi odmor, hvala svima još jednom. Ne samo u ime ekipe emisije “Kopanje po arhivi”, već i u ime cijele redakcije Televizije Student.

Zahvaljujemo Vam se na gledanosti i podršci – želimo Vam svima Čestit Božić I još ljepšu, veseliju i uspješniju 2013. godinu. 🙂 

Ekipa emisije “Kopanje po arhivi”
S lijeva na desno: Nataša VIdaković, Tibor Marochini, Jelena Bokun

Do tipkanja,

N. 

Komentari

komentaraViše o