Kaya Koloris- izložba „Sunce poslije kiše“

array(3) { [0]=> int(62) [1]=> int(64) [2]=> int(6) }

Ako se večeras zaputite prema Krivom putu, nećete ostati razočarani! Uz dobro glazbu, društvo i super atmosferu očekuje vas i otvorenje jedne izložbe.

Riječ je o izložbi mlade umjetnice iz Koprivnice Kaye Koloris pod nazivom „Sunce poslije kiše“. Već nas je i sam naziv zaintirigirao, ali nažalost, nismo uspijeli saznati ništa više o izložbi. Naime, autorica je odlučila zadržati sve detalje za sebe sve do otvorenja.

Tako da jedino što vam preostaje je da večeras u 21h dođete u Krivi!

O autorici

Kako sama kaže, zadnjih godinu dana intenzivno istražuje svoje izražavanje i pristup umjetnosti te se pronašla u spoju plesa i slikanja što je sama nazvala “PLESLIKAVANJE” . Cilj joj je razvijati pleslikavanje do najviše moguće razine te ga ostaviti za sobom kao novu granu umjetnosti.

Kao dijete živjela je u Njemačkoj, nakon čega je s obitelji doselila u Koprivnicu. Slikarstvom se bavi još od vrtića, pa je tako i završila školu Likovne umjetnosti i grafičkog dizajna u Varaždinu. Uspješno se bavi i suvremenim plesom već 12 godina. To dokazuju njene brojne nagrade, diplome i medalje sa državnih, europskih i svijetskih natjecanja iz plesa. Nedavno je snimila svoj prvi dokumentirani performance i time pokrenula još jednu dimenziju kreativnog izražavanja.

Za vas piše Marina Nikolić

Komentari

komentaraViše o