KAKO ĆE ZBOG PRAZNIKA RADITI MENZE PRI ČETIRI HRVATSKA SVEUČILIŠTA

array(2) { [0]=> int(62) [1]=> int(64) }

Piše: srednja.hr

Obzirom da je u četvrtak Dan neovisnosti, menze studentskih centara u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku toga dana, ali i u nastavku popularno zvanog produženog vikenda, radit će prema izmijenjenom rasporedu. U Zagrebu će tako od 8. do 11. (uključujući i taj dan) biti dežurne menze u Savskoj 25, te pri domskim kompleksima Stjepan Radić i Lašćina. Ostali restorani koji su u nadležnosti SC-a, prilagođavat će se radu pojedinih sastavnica unutar kojih se nalaze.

 

Četvrtak 8. listopada neradni je Dan neovisnosti, no ipak se tadaneće zatvoriti sve menze pri velika četiri sveučilišta.

Zagreb najmanje tri dežurna restorana, a Split jedan

 

Tako su nam u zagrebačkom SC-u rekli kako će od 8. do 11. (uključujući i njega) biti dežurne menze u Savskoj 25 te pri domovima na Savi i Lašćini. Ostali restorani koji su nadležnosti Studentskog centra prilagođavat će se radu fakulteta na kojima se nalaze.

Usput napomenimo da u četvrtak i petak (8. i 9. listopada) neće raditi Poslovnica za smještaj studenata.

Kada je riječ o Splitu, ne postoje još službeni podaci o tome kako će raditi menze zbog toga što je u tijeku usuglašavanje s pojedinim sastavnicama. No neslužbeno doznajemo da ako petak bude neradni, od četvrtka do nedjelje dežurni će restoran biti onaj u hostelu Spinut.

No ako je petak radni dan onda će u četvrtak svi restorani funkcionirati prema uobičajenom radnom vremenu. Međutim kada podaci budu službeni, dopunit ćemo ove neslužbene informacije.

Također dodajmo da studenti, koji još nisu uselili u studentske domove u Splitu, a ostvarili su pravo na smještaj, to neće moći učiniti 08. listopada.

Rijeka i Osijek također imaju dežurne restorane na Dan neovisnosti

 

Na Dan neovisnosti u Osijeku će kao i obično raditi restoran u Istarskoj 5, dok u ostale dane sve funkcionira prema redovnom planu.

Kada je riječ o Rijeci, podaci nisu potpuni, jer i tamo još uvijek traje usuglašavanje sa sastavnicama, no već sada je poznato da će restorani Mini i Index raditi na Dan neovisnosti.

 

Tekst i fotografija: srednja.hr

Komentari

komentara


Tagged: ,


Više o