Iskoristi svoju moć, donesi odluku!

array(2) { [0]=> int(62) [1]=> int(64) }

Capture5

U sklopu medijske kampanje „Iskoristi svoju moć, donesi odluku!“ za izbore za Europski parlament 2014. Otvorena medijska grupacija organizira čak osam evenata iz različitih tematskih područja.

Otvorenu medijsku grupaciju – O.M.G. čine mladi koji su odlučili svoje stručno znanje i iskustvo upotrijebiti u svrhu promicanja ljudskih prava i jednakosti. Među njihovim projektima nalaze se brojne medijske kampanje za osvješćivanje koje suosmislili i proveli, kao i dokumentarni filmovi, koji su postigli velike uspjehe na festivalima osvojivši brojne nagrade, ali i kod gledatelja, koji su prepoznali
njihovu vrijednost.

Otvorena medijska grupacija, (O.M.G.) je jedina organizacija u Hrvatskoj koja je dobilapovjerenje Europskog parlamenta za provedbu ovakve kampanje, koji ujedno i djelomično sufinancira aktivnosti ove kampanje.

Capture6

Kampanja je osmišljena kroz izravno obraćanje građanima Grada Zagreba putem osam događaja koji će se održati u četiri dana. Projekt se provodi s ciljem popularizacije politika ivrijednosti Europskog parlamenta uoči parlamentarnih izbora te osvješćivanja građana da u što većem broju izađu na izbore za Europski parlament u 2014. godini. Jezgra projekta je medijska kampanja o Europskim izborima 2014. koja se sastoji od niza tematskih događanja u Zagrebu te njihov internet video streaming.

Događaji se održavaju u Zagrebu i pokrivaju četiri tematska područja:

CaptureCapture2Capture3 Capture4

Više informacija možete o događajima možete potražiti na stranicama OMG-a www.omg.hr .

Komentari

komentaraViše o