IT INNOVATION CHALLENGE – osvoji vrijednu stipendiju!

array(2) { [0]=> int(62) [1]=> int(64) }

Foto: acmt.hr

Sve zaljubljenike informatike i tehnologije, razveselit će vijesti da RIT Croatia dijeli vrijedne stipendije. American College of Management and Technology (ACMT) poznati je američki koledž koji svoje kampuse ima i u Dubrovniku i Zagrebu te nudi stručni studij Informacijskih tehnologija. Sam studij osposobljava studente da u područjima kao što su programiranje i razvoj aplikacija, razvoj softvera, web-dizajn, razvoj multimedijskih sadržaja i interaktivnih medija, ili pak razvoj i održavanje baza podataka i u mnogim drugim. Fokus na ovom američkom sveučilištu odlazi na praktično iskustvo i stručnu praksu, kao najvažnije sastavnice studiranja, gdje će studenti iskusiti samo traženje posla, intervju i zaposlenje u IT industriji u razdoblju od već tri do šest mjeseci.

Foto: liderpress.hr

Upravo iz tih razloga studenti koji su pohađali taj studij cijene ovaj program i što im ACMT nudi. Studentima su pružene razne mogućnosti i upoznavanje sa samim procesom zapošljavanja i poslom te da prouče što više različitih grada IT industrije.

Ovaj vrhunski američki IT – studij nudi najsuvremenije tehnologija, program razmjene studenata po kampusima RIT – a (Rochester, New York i Dubai) te čak dvije diplome, američku i hrvatsku. Isto tako studenti su obogaćeni međunarodnim iskustvom i fokus je na praktičnom radu i iskustvu. Ukoliko vas zanima više i mislite da ste stvoreni za ovaj fakultet, možete saznati više klikom na link www.croatia.rit.edu ili pošaljite e-mail na admissions@croatia.rit.edu.

Tekst: Ana Rotim

Komentari

komentaraViše o