II. Simpozij o snazi evolucijske misli

array(2) { [0]=> int(986) [1]=> int(64) }

Velika nam je čast pozvati Vas na 2. Simpozij o snazi evolucijske misli koji će ove godine ugostiti prof. Roberta Triversa, dobitnika Crafoord nagrade („Nobelove nagrade“ za biologiju, 2007.) i jednog od najvećih i najutjecajnijih evolucijskih teoretičara današnjice, na prvoj stanici njegove europske turneje. Osoba koju Richard Dawkins i Steven Pinker smatraju jednim od najznačajnijih biologa i mislilaca u povijesti zapadne misli, a kojeg je časopis Times uvrstio među 100 najvećih znanstvenika 20-og stoljeća će od 10. -13. listopada 2016. u Zagrebu, kroz četiri iznimno interesantna predavanja, izložiti neke od svojih najutjecajnijih ideja, svoje nove projekte, ali i podijeliti svoja zanimljiva životna iskustva koja su nedavno ovjekovječena autobiografskom knjigom i dokumentarcem „Wild life“.

Simpozij se premijerno otvara intrigantnim predavanjem za široku publiku pod nazivom:

Večer uz Evolucijsku Biologiju: Osvrt na feminizam, transrodnost, homoseksualnost i ubojstva iz časti koje će se održati 10.listopada 2016., u 16:30 u Kinu Europa (Varšavska 3, Zagreb)

Biografija prof. Triversa te detaljan program simpozija nalaze se u prilogu. Za sve informacije, kontakte, moguće izjave i intervjue prof. Triversa, javite se nekom od članova organizacijskog odbora.

U ime organizacijskog odbora, organizatora, te partnera srdačno Vas pozdravljamo i veselimo se Vašem dolasku!

Komentari

komentara