Good Vibrations koncertna večer u rođendanskom duhu

array(1) { [0]=> int(2252) }

(Cold Snap)

Good Vibrations nastavlja sa slavljem trećeg rođendana i iduću srijedu, 14. listopada, kada će upad biti besplatan, a večer će između ostaloga nuditi i panel diskusiju, buvljak i brojne druge stvari koje do sada nisu bile dio uobičajenog repertoara. Povodom rođendana organizatori provode i nagradne igre na fun page-u Good Vibrationsa putem kojih se mogu osvojiti prestižne nagrade, krenuvši od godišnjih karata za Good Vibrations program pa sve do majica i CD-ova. 

Na sinoćnjoj proslavi trećeg rođendana nastupali su zagrebački bendovi Apex, ThroaTTwisteR i Cold Snap.  Apex je otvorio koncertnu večer i svojim groove-metalcore izričajem krenuo okupljati publiku. Svakako najmlađe snage te večeri napravile su lijep uvod nastavku proslave rođendana. ThroaTTwisteR, čiji video spotovi na youtube-u premašuju sto tisuća pogleda, žestoko su ‘rokali’ pred, sad već velikim brojem ljudi, a svojim su apsolutno nekonvencionalnim stilom privukli još više pogleda i ruku u zraku. Cold Snap je svoj nastup započeo promocijom spota za novu pjesmu ‘Monster’. Nakon projekcije spota, krenuli su sa svirkom koja je trajala više od sat vremena i držala pažnju publike čitavo vrijeme. Zaradili su i bis nakon kojega su odsvirali još nekoliko pjesama. Osim svojih autorskih pjesama, poznata je njihova obrada pjesme “Bongo Bong” od Manu Chao-a, koju su i sinoć odsvirali. Momci koji su održali više od 300 koncerata diljem Europe, i sinoćnji su koncert odradili u svojem duhu, energično i zanimljivo.

Tijekom cijele večeri publika se mogla počastiti hot dog-om koji se prodavao u simpatičnoj veseloj prikolici postavljenoj ispred Vintage Industrial Bara. Takvo što zasigurno pojačava dojam održanih večeri, jer ih čini drugačijima i svakako slasnijima. Nije bilo teško primijetiti kako je ispred kluba vrijeme provodilo neuobičajeno više ljudi nego inače. Nakon odrađenih koncerata, na scenu je stupio DJ Kneža s probranim metal hitovima.

 

IMG_0977

(Apex)

 

IMG_0982

(ThroaTTwisteR)

Više informacija o programu Good Vibrations možete pronaći na: https://www.facebook.com/good.vibrations.zg

(Tekst i fotografije: Dina Cvek)

Komentari

komentara


Više o