Fresh Island Festival u ritmu Hip – hopa

fresh

Fresh Island Festival održat će se treću godinu za redom na otoku Pagu od 23. do 25. srpnja. Ovo ljeto će Zrće uz već provjerena imena Method Mana & Redmana dodatno grijati i Pusha T., jedan od najpopularnijih  hip-hop glazbenika.

Fresh Island Festival održava se od 2012. godine pokazavši kako u Hrvatskoj postoji tržište željno kvalitetnih hip-hop i R&B koncerata. Uz već provjerena imena Method Mana & Redmana na ovogodišnjem izdanju festivala nastupat će i Pusha  T., jedan od najpopularnijih  hip-hop glazbenika.

push t

Pravim imenom Gene Thorton iz New Yorka probio se na scenu 1992. godine kao član dvojca Clipse, no znatniji uspjeh ostvario je tek kada se samostalno okušao u glazbenim vodama.  Prvi studijski album “My Name Is My Name”, čiju produkciju potpisuje Kanye West, izašao je u listopadu 2013. godine i dobio pohvale kritičara.

U sklopu festivala održat će se i plesna radionica Adria Dance Camp. Na radionici će sudjelovati francuski dvojac  Les Twins, glavni muški plesači na svjetskoj turneji popularne pjevačice Beyonce 2013.  godine.

Impresivna lista izvođača bit će dodatno dopunjena krajem svibnja s još jednim velikim svjetskim imenom.

Frane Basioli

Komentari

komentara


Više o