Footloose posljednji put u Zagrebu!

array(2) { [0]=> int(62) [1]=> int(64) }

Foto: facebook.com/lakonogimjuzikl

U mjuziklu redatelja Igora Barbelića, koji je posjetio brojne hrvatske gradove i oduševio brojnu publiku, u posljednjoj izvedbi u Zagrebu može se vidjeti uspješnica koja je nastala prema filmskom hitu iz 1984. U filmskoj izvedbi  su glavne uloge odigrali Kevin Bacon, Lori Singer, John Lithgow i Sarah Jessica Parker.

Glavna uloga pripada Nikoli Milatu koji je utjelovio glavnog lika Rena McCormacka. Između ostalih, još nastupaju i Maja Šuput u ulozi Ariele Moore, Bojan Jambrošić kao Willard, najnovije pojačanje ekipe Damir Kedžo kao Chuck, Dario Bercich kao svećenik Shaw, Mario Valentić kao trener Roger Dunbar i mnogi drugi.

Vrhunska koreografija i sjajna glumačko-plesna postava opet će donijeti Zagrebu zabavan spektakl i dašak Broadwayja za sve koji su željni zabave i pozitivne  atmosfere.

Ulaznice za posljednju izvedbu glazbene uspješnice u Zagrebu mogu se kupiti po cijeni od 80, 100 i 120 kn u sustavu web portala Ulaznice.hr ili na blagajni Studentskog centra koji radi od ponedjeljka do petka od 15 – 19 sati, a subotom od 10.30 do 14.30 sati.

Sve informacije vezane za hrvatski Footloose možete pronaći na internetskoj stranici www.footlooseincroatia.com

Tekst: Karlo Lacković

Komentari

komentaraViše o