Fantastic Zagreb je za pet!

array(1) { [0]=> int(2251) }

Već petu godinu za redom krajem lipnja i početkom srpnja pod vedrim zvjezdanim nebom možete gledati svoje omiljene filmove. Za to je zaslužan Fantastic film Zagreb koji se održava od 26.6. do 4.7.

Peto, rođendansko, izdanje jedinstvenog Fantastic Zagreb filmskog festivala održava se od 26. lipnja do 04. srpnja. Što vas očekuje? Trileri, fantastika, suspens, eksperimentalni filmovi, začudne drame, horori, kratki filmovi i još puno dodatnih iznenađenja.

Izvor: Facebook

Izvor: Facebook

Ovogodišnje lokacije su kino Europa/Muller, CineStar Zagreb u Branimir Centru, te neizostavna ljetna pozornici Tuškanac. U devet dana, koliko traje festival, imat ćete priliku vidjeti čak 50 filmova.

Izvor: Facebook

Izvor: Facebook

”Naša želja bila je da grad Zagreb dobije ne samo veliki žanrovski filmski festival već i prvi open air filmski festival te da kroz niz atraktivnih projekcija i događanja grad saživi s festivalom i obrnuto. Na taj način obogatili smo kulturnu i ljetnu turističku ponudu Zagreba, uz naglasak na Gornji Grad i stare zagrebačke legende kao što su Grička vještica i Krvavi most!”, poručuju organizatori.

Osim dobrih filmova zagarantirana je i dobra zabava, jer se after nakon otvorenja nastavlja u odličnom klubu u samom entru Zagreba. Kojem to možete saznati na stranicama Fantastic Zagreba!

Autor: Martina Marčinko

Komentari

komentara