FAKULTET KEMIJSKOG INJŽENJERSTVA I TEHNOLOGIJE SLAVI 98. ROĐENDAN

array(3) { [0]=> int(62) [1]=> int(64) [2]=> int(2249) }

Naši kolege s Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije u ponedjeljak 23. listopada obilježavaju 98. obljetnicu djelovanja fakulteta! Za ovu vrtoglavu brojku pripremili su niz događanja!

Proslava započinje već u 9 ujutro sa svečanim otvaranjem Sajma ideja 2017., a nastavit će se u revijalnom tonu uz otvaranje Velike predavaonice Fakulteta, koja će sadržavati vrhunsku virtualnu tehnologiju na virtualnim HPLC i GC sustavima na čak 66 računala. Upravo edukacija na virtualnim sustavima čini ovu predavaonicu jedinstvenom u geografskom okružju. Predavaonicu ću otvoriti pomoćnica ministrice znanosti Lidija Kralj, rektor Sveučilišta u Zagrebu prof.dr.sc. Damir Boras, dekan Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije prof.dr.sc. Tomislav Bolanča.

Sajam ideja je zamišljen kao prvi kontakt studenata s budućim poslodavcem. Skup će tako pomoći studentima u izboru specijalističkih sadržaja već tijekom studiranja, dok gospodarstvenicima olakšava izbor budućih zaposlenika. Razmjena iskustava je značajan putokaz pri kreiranju novih sadržaja Fakulteta.

Tijekom cijeloga dana 23.10.2017. studenti će se natjecati u raznim sportovima, a od njihovih aktivnosti biti će i besplatno davanje poduke mlađim kolegama kao i drugim mlađim gostima Fakulteta.

Komentari

komentara