Event Management Contest

array(2) { [0]=> int(62) [1]=> int(64) }


Studenti, stavite se u ulogu organizatora događaja, osvojite novčanu nagradu i mogućnost prakse u Coca – Coli!

 

Studentska udruga eSTUDENT i Coca – Cole HBC organiziraju studentsko natjecanje ‘Event Management Contest’  s ciljem osmišljavanja promotivnih aktivnosti za premium brand viskija ‘The Famous Grouse’. Ovim natjecanjem otvara se prilika studentima da svoju ideju, sposobnost i kreativnost razvijaju i testiraju na primjeru stvarnog poslovnog zadatka jedne od najprepoznatljivijih multinacionalnih kompanija u svijetu.

Na natječaju mogu sudjelovati svi studenti, redovni i izvanredni, koji studiraju u Hrvatskoj, zainteresirani su za područje event managementa i marketinga ili su se barem jednom u životu zamislili u ulozi organizatora događaja. Studenti zadatak mogu rješavati u timu od 2 do 4 osobe. Prijave kreću 18. 11. 2015. , a  završavaju 29. 11. 2015.

Najbolje rješenje osvojit će novčanu nagradu u vrijednosti od 1.000 eura i mogućnost daljnje realizacije ideje s Coca-Colom. Svi sudionici natjecanja koji predaju rješenje ostvaruju mogućnost dobivanja prakse u Coca Cola kompaniji te osvajaju certifikat za sudjelovanje na natjecanju.

U srijedu 25.11.2015., na Ekonomskom fakultetu Zagreb u dvorani 33 s početkom u 15 h održat će se otvorenje natjecanja na kojem će brand manager The Famous Grousa uputiti u sve detalje vezane za natjecanje te što od natjecatelja očekuje. Ovo je odlična prilika za sve studente da postave pitanja i saznaju sve što ih zanima vezano za natjecanje.

Više informacija o samom natječaju, prijave, dodatne mogućnosti za sudionike te pravila sudjelovanja možete pronaći na službenoj web stranici udruge eSTUDENT. (www.estudent.hr)

————————————————————————————————————————————————————————–

eSTUDENT je studentska udruga nastala inicijativom proaktivnih studenata sa željom da udruga i njeni članovi budu inicijator promjena, odlično praktično iskustvo te mreža znanja i izvrsnosti. Cijelu udrugu, kao i sve projekte, radionice i inicijative, vode sami studenti, a glavna nit vodilja je pružiti studentima dodatna praktična iskustva i teoretska znanja te kroz niz projekata povezati studente s najboljim poslodavcima u Hrvatskoj i inozemstvu.

 

Tekst i fotografija: eSTUDENT

 

Komentari

komentara


Više o