eSTUDENT prima nove članove

array(2) { [0]=> int(62) [1]=> int(64) }

Postani dio udruge koja ozbiljne stvari radi zabavno!

Zagreb 9. listopad – eSTUDENT je studentska udruga koja okuplja studente različitih profila i interesa koje povezuje želja da postanu najbolji u tome što rade, steknu iskustvo kroz projekte, upoznaju zanimljive ljude i pritom se dobro zabave. Udruga ima preko 300 članova koji samostalno vode 30 projekata te redovito surađuju s više od 70 istaknutih poduzeća.

 

Najveća prednost eSTUDENTa je u tome što omogućuje svakom studentu da se razvije upravo u onom području koje ga najviše zanima – upravljanju projektima, komunikaciji s poduzećima, dizajnu, marketingu, odnosima s javnošću, multimediji, ljudskim potencijalima, programiranju, edukaciji i popularizaciji znanosti, humanitarnom radu, konzaltingu, međunarodnoj suradnji, pravu te financijama.

 

eSTUDENT prima nove članove jednom godišnje i to se događa upravo sad!

 

Izaberi nešto za sebe i postani dio udruge koja ozbiljne stvari radi zabavno.

Na web stranicama Udruge (www.estudent.hr) zainteresirani studenti mogu provjeriti što eSTUDENT kao Udruga nudi, saznati kako funkcionira, pročitati priče bivših članova, vidjeti što o Udruzi misle njihovi brojni partneri, ali i škicnuti kako se članovi dobro zabavljaju.

Osim na stranici, više o eSTUDENTu možete saznati na  Drago mi je, eSTUDENT – kratkom predavanju na kojem možete upoznati ekipu iz Udruge, osjetiti atmosferu, stvoriti svoj dojam i pitati sve što vas zanima.

Kad i gdje? – 16.10. na FER-u, 20.10. na EFZG-u i 21.10. na FFZG-u.

Prijave se otvaraju 10.10. i traju do 22.10. 🙂

 

P.S. na web stranici Udruge, studenti mogu ostaviti svoje podatke i na mail primiti sve važne informacije o pristupnom procesu.

 

Kontakt osoba:

Luka Šlibar

luka.slibar@estudent.hr

098 9153267

 

Tekst i fotografija: eSTUDENT

Komentari

komentara


Tagged:


Više o