Esc Life uz goste u srijedu u Vintageu!

array(1) { [0]=> int(2252) }

Nakon proljetnog gostovanja Kandžije i Golih žena i Straight Outta Fridgea u Vintageu, Dostava zvuka i Good Vibrations opet surađuju – ESC Life ovu srijedu promovira vinilnu verziju „Access All Areas“ uz austrijske goste „Remedy“ i zagrebačke (the) Better Girls, dok će večer otvoriti Mark Mrakovčić. Nakon bendova tulumom do kraja večeri dirigira DJ Kneža. Upad je 25kn, a početak u 20:30h.

 

Prošle jeseni, zagrebački indie rock / pop punk kvartet, ESC LIFE je odradio turneju po jugoistočnoj Europi kao prateći bend i predgrupa legendarnom glazbeniku Grantu Hartu (Husker du, Nova Mob), a ove su se godine odlučili sami otisnuti na 12-dnevnu europsku turneju, u sklopu koje će svirati u Sloveniji, Češkoj, Njemačkoj i Austriji. Koncert povratka, tj. dobrodošlice s prijateljima/gostima iz Remedy, (the) Better Girls i Mark Mrakovčić je ujedno i proslava vinilne verzije hvaljenog prvijenca “Access All Areas”. Album je dostupan u digitalnom formatu na bandcamp stranici benda te na vinilu u izdanju nezavisne etikete PDV Records, a bit će dostupan i na samom koncertu.

Bandcamp: http://esclife.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/esclifetheband
Youtube: http://youtu.be/7tRt8TI1_mY?list=PLpXaIfE7R2axGfju2V3yF0N8kZeL4Eo4M

REMEDY je bend iz Graza/Beča nastao 2011. godine. Prvi full length album objavili su krajem 2014. godine na vinilu (Schall und Rauch Platten) i kaseti (Lesserlife Records). Zvuk Remedyja evolvira u mješavinu noisey grungea i 90’s indie rock, zadržavajući pritom punk stav i DIY filozofiju s vidljivim utjecajima bendova poput Dinosaur Jr., Pixies itd. Bend je do sada odsvirao gotovo 100 koncerata uključujući već nekoliko srednjoeuropskih turneja.
Bandcamp: http://rmdy.bandcamp.com/
Facebook: www.facebook.com/ineedaremedy

(THE) BETTER GIRLS su inkarnacija zagrebačkog tria (The) Lesser Men. Ove će jeseni, povodom dvadesete obljetnice neuništive diskografske kuće My Room Records, objaviti istoimeni kaver EP na kojem, u svojevrsnom androfeminističkom peep-showu, pokušavaju pojednostaviti kompleksnost klimaksa ženske vokalne neovisne muzike. Kao posebni gosti, u kratkom će i jedinstvenom nastupu, uz poneko iznenađenje predstaviti spomenuto izdanje, fizički dostupno ekskluzivno na koncertu.
Noisy Night: http://noisynight.com/the-lesser-men
Facebook: https://www.facebook.com/thelessermen
Bandcamp: https://thelessermen.bandcamp.com/

MARK MRAKOVČIĆ je projekt koji je prvotno nastao tako da su Ivan Vondraček (klavir) i Mark Mrakovčić počeli svirati neke stvari koje je Mark napravio dok je bio u svom bivšem bendu Scroll. Kasnije im se pridružio Markov brat Toni Mrakovčić na bubnju tako da su pjesme koje su prvotno bile akustične i lagane poprimile bendovski zvuk koji se stilski proteže od laganog folka do evil popa.

 

 

fotka Mark Mrakovčić

 

Tekst i fotografije: GV

 

 

 

Komentari

komentara


Više o