Demonstratori Televizije Student

array(1) { [0]=> int(295) }
  • Tibor Marochini

tibor

Demonstrator, snimatelj i montažer na Televiziji Student – strašni Tibor. ‘Učitelj’ mlađih kolega uvijek je na raspolaganju i spreman udijeliti dobar savjet. Ali ako mislite da će u cijelosti riješiti vaš problem varate se! Važno mu je postići da studente nauči poslu. 

U svoje slobodno vrijeme rado svira gitaru i druži se sa svojim bendom. I da, luuud je kompjuterskim igricama koje igra u svakoj pauzi. 

KONTAKT:

mail: tibor.marochini@gmail.com 

  • Mislav Šćukanec Rezniček

mislav

Da na Televiziji Student tehnički dio programa funkcionira brine se naš tehničar i demonstrator Mislav.

Nakon završene gimnazije upisao je FER, ali ubrzo shvaća da u budućnosti ne želi samo sjediti u uredu. Iz ljubavi prema sportskom novinarstvu upisuje studij novinarstva na FPZG-u. U budućnosti se želi baviti vizualnim i specijalnim efektima.

U slobodno vrijeme vozi bicikl i jako voli spavati.

  • Tomislav Dmejhal

mehi

Snimatelj, montažer za i videonovinar za Alter Ego. Dmejhi također snima i sudjeluje u Punom Kuferu. Zanima ga rad s kamerama i vizualni efekti što mu je želja dalje usavršavati.

Završio je osnovnu glazbenu školu, smjer akustična gitara. U slobodno se vrijeme kulturno uzdiže. Voli fotografirati, gleda filmske klasike, nove serije, preslušavati nove glazbene albume, a gušt mu je pročitati dobru knjigu.

 KONTAKT:

mail: tom.dmej@gmail.com

  • Petra Mađer

petra

Svoj novinarski put započela je na Radio Sisku i Soundset Plavom radiju. Otkad je urednica Akademske četvrti, srijeda joj je najgori dan.

Naša Petrica je demonstratorica na nastavi na smjeru televizije. Stalno šizi na svoje male pačiće koji joj nikada ništa ne pošalju za evidenciju na vrijeme.

KONTAKT:

mail: petra.madjer00@gmail.com

  • Siniša Peleš

_tvs3432

Naš se Siniša skroz pronašao kao snimatelj TV studenta. Osim toga skupa sa šefom tehnike brine o opremi (ako je dobre volje 😛 ).

U slobodno vrijeme meditira na smisao života, hoda po sljemenu, igra košarku i gleda SF-ove.

KONTAKT:

mail: sinisa.peles@gmail.com

  • Sanja Pađen

sanjca11

Sanjin prvi fax koji je upisala je Pravni fakultet u Zagrebu, no kako sjedenje i čitanje ne ispunjavaju njezinu kreativnost, odlučila se za novinarstvo. Ali ne odustaje i kaže kako će do 30-e imati 2 diplome. Najviše voli snimati i montirati.

U budućnosti bi željela raditi u zabavnom programu, a velika joj je želja snimiti film.

KONTAKT:

mail: sanja.padjen@gmail.com

Komentari

komentaraViše o