Dan Fakulteta

array(4) { [0]=> int(8) [1]=> int(62) [2]=> int(64) [3]=> int(6) }

Fakultet političkih znanosti u Zagrebu danas je proslavio svoj 52. rođendan. S početkom u 11 sati, održala se Svečana sjednica na kojoj su bili prisutni studenti, bivši i sadašnji djelatnici, vanjski suradnici i drugi uglednici poput Drage Lovrića, načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske i Vesne Kusin, zamjenice Zagrebačkog gradonačelnika. Također, svečanosti su prisustvovali predstavnici drugih fakulteta s kojima FPZG blisko surađuje.

Novoizabrana dekanica FPZG-a, Lidija Kos-Stanišić, održala je govor u kojem je istaknula da FPZG, kao mlađa sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, svoj uspjeh gradi timskim radom svih zaposlenika i studenata. Zahvaljujući predanom radu studenata, Radio Student proslavio je punoljetnost, a Televizija Student svoj drugi rođendan. Svečanost su zasladile i rođendanske torte iznenađenja.

1

Cijela Svečana sjednica bila je popraćena prijenosom uživo na TV i Radio Studentu. Podijeljene su i Dekanove nagrade najboljim studentima za akademsku godinu 2013./2014. Osim toga posebna nagrada dana je zaposlenici s porte, koja odlazi u mirovinu, svima poznata kao nasmijana teta Katica.

20141107_121034

Za sve prisutne goste, održan je domjenak. Nakon domjenka, održana je komemoracija u znak sjećanja na znanstveni i nastavni rad profesora Ivana Prpića.

Autori: Marina Hudoletnjak, Kristina Rep

Komentari

komentara


Tagged: , ,


Više o