CEO KONFERENCIJA ZA MLADE

array(3) { [0]=> int(62) [1]=> int(64) [2]=> int(2249) }

CEO konferencija za mlade održava se 7.11. u Zagrebu.

 

Želite li čuti uspješne poduzetničke i životne priče ispunjene snažnim emocijama, a pritom biti dio najpozitivnije regionalne priče za mlade?

Želite li čuti kako pokrenuti projekt i privući financijere iz Londona te kako se jedna žena snašla na čelu Uprave jedne hrvatske pivovare?

Zanima li Vas kako biti uspješan konzultant, kako pretvoriti ideju u biznis?

Ili pak želite čuti životnu priču nekadašnje manekenke, a danas uspješne novinarke u inozemstvu?

 

Sve to i puno više možete saznati na CEO konferenciji u Zagrebu 7. studenog 2015.!

 

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Sarajevu organizira CEO (Career and Entrepreneurship Opportunities) konferenciju koja će se održati 7. studenog 2015. na Ekonomskom fakultetu – Zagreb.

CEO predstavlja godišnje događanje koje povezuje mlade s uspješnim ljudima koji ih pozitivnim primjerima motiviraju na proaktivan pristup poduzetništvu i razvoju karijere razbijanjem mitova o uspjehu i usvajanjem novih znanja i vještina.

Riječ je o  najvećem regionalnom projektu za mlade: održava se u 4 države, 8 gradova, na 9 fakulteta. U konferencijama  sudjeluje  2500 sudionika, 80 govornika, više od 200 medijskih kuća i preko 150 kompanija i organizacija koje su direktno uključene u projekt.

Misija CEO konferencije u Zagrebu je okupljati mlade i najuspješnije pojedince iz Hrvatske, koji dijele svoja životna i poslovna iskustva, uspone i padove, ideje i znanje u kontekstu različitih disciplina: razvoja karijere, poduzetništva, tehnologije i inovacija.

Na konferenciji u Zagrebu svoje životne i poslovne priče ispričat će Vedran Antoljak  (glavni partner Sense Consulting), Ida Pandur (Entourage), Branka Slaveska (Heineken Hrvatska), Fani Stipković (novinarka), Luka Abrus (5 minuta), Krešimir Dvorski (Nextbike), Hrvoje Prpić (Trillenium), Ivan Brezak Brkan (Netokracija & Meme Media) te gost iznenađenja.

 

Uz Zagreb, CEO konferencije 2015 biti će organizirane i u Beogradu, Podgorici, Sarajevu i drugim gradovima u BiH.

CEO konferencija u Zagrebu  održava se pod pokroviteljstvom Razvojne agencije Zagreb.

Medijski pokrovitelji su 24 sata, Televizija Student, Radio Student i studentske novine Global.

Više o prijavama, govornicima i ostalim informacijama potražite na www.ceokonferencija.com   i www.efzg.hr.

 

BANER-CEO-2015

 

Tekst i fotografije: CEO konferencija

 

Komentari

komentara


Tagged: , ,


Više o