CEO KONFERENCIJA

array(3) { [0]=> int(62) [1]=> int(64) [2]=> int(2249) }

Life changing moments

Velik interes za CEO konferenciju

Želite li čuti uspješne poduzetničke i životne priče ispunjene snažnim emocijama, a pritom biti dio najpozitivnije regionalne priče za mlade?

Želite li čuti kako se jedna žena snašla na čelu Uprave jedne hrvatske pivovare?

Zanima li Vas kako biti uspješan konzultant, kako pretvoriti ideju u biznis?

Ili pak želite čuti životnu priču nekadašnje manekenke, a danas uspješne novinarke u inozemstvu?

Sve to i puno više možete saznati na CEO konferenciji u Zagrebu 7. studenog 2015.!

 

Na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu 7. studenog 2015. održat će se CEO (CareerandEntrepreneurshipOpportunities) konferencija za mlade. CEO predstavlja godišnje događanje koje povezuje mlade s uspješnim ljudima koji ih pozitivnim primjerima motiviraju na proaktivan pristup poduzetništvu i razvoju karijere razbijanjem mitova o uspjehu i usvajanjem novih znanja i vještina.

CEO konferencija u Zagrebu izazvala je veliki interes javnosti. Osim uspješnih poduzetničkih i životnih priča ispunjenih snažnim emocijama koje će ispričativrhunski govornici i mladi poduzetnici, organizirat će se i bogata  nagradna igra.

Stoga, želite li Iz prve ruke saznati kako pretvoriti ideju u biznis, kako se jedna žena snašla na čelu Uprave jedne hrvatske pivovare, kako biti uspješan konzultant, ili pak, čuti životnu priču nekadašnje manekenke, a danas uspješne novinarke u inozemstvu, prijavite se na CEO konferenciju i budite dio priče.

Svoje priče ispričat će Vedran Antoljak  (glavni partner SenseConsulting), Miljenko Vaić (Nestle, CountryManager za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu),  Ida Pandur (Entourage), Branka Slaveska (Heineken Hrvatska), Fani Stipković (novinarka), Luka Abrus (5 minuta), Krešimir Dvorski (Nextbike), Ivan Brezak Brkan (Netokracija&MemeMedia) te gost iznenađenja.

CEO konferencija je najveći  regionalni projekt za mlade koji se održava u  4 države, 8 gradova i na 9 fakulteta. U konferencijama  sudjeluje  2500 sudionika, 80 govornika, više od 200 medijskih kuća i preko 150 kompanija i organizacija koje su direktno uključene u projekt.

Konferenciju organizira Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Sarajevu, a održava se pod pokroviteljstvom Razvojne agencije Zagreb.

Uz Zagreb, CEO konferencije 2015 bit će organizirane i u Beogradu, Podgorici, Sarajevu i drugim gradovima u BiH.

www.ceokonferencija.com

 

Tekst i fotografija: CEO konferencija

Komentari

komentara


Više o