Centar za savjetovanje i podršku studentima

Autor fotografije: Emil Čančar

 Na razini Sveučilišta osnovan je Centar za savjetovanje i podršku studentima koji je započeo s radom u ovoj akademskoj godini (2013./2014.). Svrha mu je usavršavanje vještina kvalitetnog studiranja te daljnjeg životnog napredovanja studenata.

Kako je Centar osnovan na razini Sveučilišta, njegove su usluge dostupne svim studenticama i studentima sastavnica – akademija i fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. U okviru CSPS-a djeluje i Ured za studente s invaliditetom, a stručnjaci unutar Centra također mogu pomoći i u pronalaženju drugih službi podrške s obzirom na potrebe i moguće poteškoće studenata. Aktivnosti CSPS-a pružaju se uživo u prostorima Centra, a neke i putem on-line aktivnosti.

Potiču se sve studentice i studenti Sveučilišta u Zagrebu da se jave djelatnicima Centra ukoliko ih muči bilo kakav problem: od tužnog/depresivnog raspoloženja, želje da saznaju više o razvoju vlastitih karijera ili ako Vam samo nedostaje dom i tek se privikavate na studiranje izvan vašeg mjesta. Termini se ugovaraju putem elektroničke pošte, a dočekat će Vas ljubazno, pristupačno i stručno osoblje.

Kontakt djelatnika Centra možete dobiti na linku

Opširnije o samom Centru za savjetovanje i podršku studentima saznajte na mrežnim stranicama Sveučilišta.

 

Komentari

komentaraViše o