Buvljak u Mediki!

array(2) { [0]=> int(62) [1]=> int(64) }

buv3

Ove subote, 29. studenog održat će se 28. buvljak u Autonomnom kulturnom centru Medika u organizaciji grupe  _BUVLJAK_.

BUVLJAK je otvoren za sve koji se žele ˝riješiti˝ nekih svojih starih stvari ili pokazati nove koje su uradili sami, a pritom i ponešto zaraditi, ali i za one koji će sve to kupiti, koji vole kvalitetno, a jeftinije kupovati.

Prodavati se može apsolutno sve: novo, staro, odjeću, cipele, torbice, igračke, ploče, knjige, nakit, rukotvorine, iće i piće…itd., a participacija u buvljaku besplatna je, te nije potrebna najava u slučaju da želite sudjelovati kao prodavač. Jedino što morate učiniti jest doći do 30 minuta ranije i postaviti svoj štand, kako god ste ga zamislili.

Organizatori su otvoreni prema svim oblicima sudjelovanja – promotivno, humanitarno, zabavno, itd. Cilj eventa je prije svega druženje, stvaranje ugodne atmosfere i uspostavljanja bolje interakcije između potencijalnih kupaca i prodavača i onih koji već imaju iskustva u istome.

Posebna će se pozornost pridati i mladim kreativcima koji će u izdvojenoj prostoriji izložiti svoje rukotvorine.

Buvljak počinje u podne i održat će se tijekom dana, pa uhvatite vremena i podržite njegovu plemenitu namjenu, a i nagradite se nekom krpicom ili stvarčicom!

 

Autor: Terezija Bjelajac

Komentari

komentara


Više o