Business u sportu (BUS) – konferencija Hrvatske studentske organizacije

array(2) { [0]=> int(986) [1]=> int(64) }

Konferencija će se održati 11. ožujka 2017. u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu s početkom u 10 sati. Predavanja će se održati u dva dijela, a okupit će 400 zainteresiranih sudionika. Prvi dio konferencije zamišljen je kao niz predavanja u kojima će poznati aktualni, ali i bivši sportaši pokušati prenijeti svoje glavne motive bavljenja sportom. Uz sportaše, poput bivšeg vaterpolista Dubravka Šimenca, svoju stranu priče ispričat će i predstavnici udruga i klubova, sportski novinari, menadžeri i predstavnici partnerskih organizacija koje aktivno podupiru sportske događaje. Završetak prvog dijela konferencije obilježit će panel pod nazivom „Marketinška i medijska strana sporta“ u kojem će svoja iskustva s publikom podijeliti istaknuti marketinški stručnjaci i sportski novinari, poput Jure Ozmeca.

Drugi dio konferencije rezerviran je za niz predavanja među kojima će biti i predavanje bivše skijašice, trenutne voditeljice komunikacija u Hrvatskom skijaškom savezu i osnivačice PR agencije, Nike Fleiss. Program će se nastaviti uz niz panela fokusirajući se na marketing u sportu i ulogu formalnog obrazovanja sportaša. Nakon pauze za kavu nastavljamo s panelom „Marketinške aktivnosti u neprofitabilnim sportovima“, a program privodimo kraju trećim panelom konferencije pod nazivom „Sport nekad i sad – prilike i prijetnje aktivnog bavljenja sportom“, koji će okupiti  bivše sportaše (poput plivača Gordana Kožulja), kao i mlade i aktivne sportske nade Sveučilišta u Zagrebu.

Akreditacije za ulazak na konferenciju su besplatne uz prethodnu prijavu. Tijekom cijelog trajanja konferencije, sudionici će moći sudjelovati u nagradnoj igri te osvojiti brojne vrijedne nagrade naših partnera, a sretni će dobitnici biti proglašeni nakon završetka trećeg panela te će time službeni program konferencije biti priveden kraju u 18.30 sati. Također, mnogi će partneri imati mogućnost predstaviti svoje proizvode i usluge na promotivnim mjestima ispred same dvorane.

Hrvatska studentska asocijacija već više od 20 godina okuplja mlade, ambiciozne ljude različitih profila koje povezuje jedna stvar – žele više od studiranja.  Upravo pod navedenim geslom HSA tijekom svih ovih godina uspješno djeluje organizirajući projekte i radionice, istovremeno osposobljavajući studente za buduće zaposlenje obogaćujući ih novim znanjima i iskustvima. Više informacija na Facebook stranici:

 

Komentari

komentara