BHV Education- Studiraj u Europi!

array(2) { [0]=> int(64) [1]=> int(2249) }

BHV Education poziva sve zainteresirane studente da od  4. do 8. travnja  Rijeci, Zagrebu i Splitu posjete različite workshopove na temu studija u inozemstvu!

Trenutno više od 5 milijuna mladih studira izvan svoje zemlje. Želite li saznati zašto, zakoračite i budite korak ispred jer – svijet Vas zove!

Dođite i informirajte se o preddiplomskim i diplomskim studijima te raznim mogućnostima studiranja u inozemstvu! Između ostalog, saznat ćete sve potrebne informacije o povoljnim kreditima za preddiplomski i diplomski studij u Velikoj Britaniji, Nizozemskoj te o stipendijama za studij hotelijerstva u Švicarskoj.

Predstavnici fakulteta te njihovi hrvatski polaznici sa zadovoljstvom će predstaviti svoje studije. Iz prve ruke saznat ćete sve o čarima života i studiranja u Europi.

Uz razgovor i savjetovanje s predstavnicima fakulteta, kao i s našim polaznicima koji studiraju na ovim fakultetima, svi posjetitelji koji se za to odluče, moći će direktno na workshopu započeti svoj proces savjetovanja i prijave na odabrani studij sa BHV Education stručnim timom.

IZDVAJAMO:

–>  djelomična stipendija za studij hotelskog menadžmenta na prestižnom švicarskom institutu

–> po prvi put Master studij u Velikoj Britaniji uz pomoć kredita britanske vlade

Komentari

komentara


Više o