Besplatno u kino!

array(1) { [0]=> int(2251) }

Svoju mlađu sestru i braću, nećake, susjede i sve vam ostale drage klince ovog ljeta možete odvesti na film i to potpuno besplatno! Kino Europa i Zagreb Film Festival u suradnji sa Danskim veleposlanstvom donose pravu filmsku avanturu. Čak 12 različitih naslova mališani, ali i njihove velike pratnje, imat će priliku gledati tijekom cijelog ljeta!

Zato rezervirajte svoje srijede i nedjelje, od 21. lipnja do 6. rujna, jer će se od 17 sati prikazivat zanimljivi filmovi. Iako su ovi filmovi namijenjeni najmlađima, sigurni smo da svatko nešto iz njih može naučiti.

Izvor: Kino Europa

Izvor: Kino Europa

Sve se projekcije održavaju Kinu Europa, u sklopu programa ”Kino Bibijada”. To je program za djecu i mlade  koji će se održavati tijekom cijele godine u kinu Europa, a cilj mu je privući najmlađu publiku u kina i tako ih obrazovati.

Kako mališani ne bi samo gledali filmove oni mogu nacrtati najdraži scenu, lika iz filma ili nešto što im se posebno svidjelo. Tijekom cijelog ljeta prikupljat će se njihovi crteži, a u zadnjim danima projekcija bit će organizirana i izložba.

Autorica: Martina Marčinko

Komentari

komentara