Bend Kryn u akustičnom izdanju

array(1) { [0]=> int(2252) }

U petak su navečer u sklopu prvog ovosezonskog izdanja Schmeck Daddyija u Vintage Industrial Baru nastupila dva benda. Koncertnu akustičnu večer otvorio je zagrebački rock bend Skaut nakon čega je na red došao Kryn. Bend inače poznat po svom žestokom metal izričaju, ovoga je puta pred publiku izašao u nešto drugačijem izdanju. Naime, ovo im je bio drugi akustični nastup. Prvoga su puta akustičnu svirku odradili u Rijeci, u svrhu promocije spota za pjesmu ‘Reminder’.

Link na spot: https://www.youtube.com/watch?v=r74ECGroLp0

Pjesme poput Scars Remind Me, Reminder, B.L.E.A.K., Hurt i New Disease, u sinoćnjem su koncertu ostavile nešto drugačiji dojam, ali momci su u suštini ipak ostali vjerni samima sebi. Na pozornici su bili prisutni svi članovi benda pa tako niti jedan instrument nije bio zapostavljen. S obzirom na kišovito vrijeme, publike ipak nije nedostajalo, a koncert je bio popraćen velikim pljeskom.

Kryn je u Vintageu gostovao u nekoliko navrata, između ostalog kad je u veljači prošle godine promovirao svoj prvi album Scars Remind Me koji im je donio značajan uspjeh na našim i inozemnim prostorima.  Riječani do kraja godine imaju u planu izbaciti novi singl, što uključuje i povremene live svirke.

Facebook benda: https://www.facebook.com/krynband?fref=ts

 

(Tekst i fotografija: Dina Cvek)

 

Komentari

komentara


Više o