AUDICIJA ZA AKDEMSKI ZBOR IVAN GORAN KOVAČIĆ

array(3) { [0]=> int(62) [1]=> int(2251) [2]=> int(64) }
Volite pjevati, ali nemate s kime? Živcirate ukućane svojim glazbenim performansima? Osjećate da vaše mjesto nije u mraku publike već pod svjetlima pozornice? Zapjevajte u akademskom zboru, naučite nov repertoar i izludite ukućane do kraja, steknite prijatelje s kojima ćete muzicirati tri puta tjedno, nastupati s najboljim hrvatskim orkestrima i putovati.
Dođite na audiciju za Akademski zbor Ivan Goran Kovačić!
Termini održavanja audicije je ponedjeljak 09. listopada od 19:00 sati, u prostoru FER-a, Unska 3, Zagreb.

Audicija za prijem u zbor sastoji se od dva kruga.

Za prvi krug audicije (7. i 9. listopada) ne treba se posebno pripremati ni prijavljivati, samo se pojavite. Treba pokazati raspon i boju glasa te sluh ponavljanjem jednostavnih muzičkih sekvenci koje će biti odsvirane na klaviru. Ukoliko zadovoljite očekivane kriterije, ulazite u pripremnu grupu zbora koja će raditi sljedećih mjeseci s našim asistentom dirigenta i učiti Hrvatsku misu Borisa Papandopula, ponajbolje hrvatsko zborsko djelo.

Termin drugog kruga audicije bit će naknadno određen. U drugom krugu, kandidati su podijeljeni u kvartete (sopran, alt, tenor, bas) i trebaju otpjevati neki dio djela koje su učili u pripremnoj grupi zbora. Ako zadovolje kriterije, ulaze u zbor, a pripremna grupa prestaje s radom.

Za članstvo nisu potrebni ni glazbena naobrazba ni glazbeno iskustvo jer zbor IGK je mjesto gdje se potpuni amateri mogu baviti vrhunskom umjetnošću.

Komentari

komentara