‘Akademska četvrt petkom’ – večeras točno u 20 sati!

Iako su naši novinari, kao i svi, ovoga tjedna bili ‘zatrpani’ u snijegu, ništa ih nije spriječilo da donesu nove zanimljive priče, tako smo vam za danas svašta pripremili!

Emisiju ćemo otvoriti jednom vrlo lijepom pričom o djevojci Valeriji koja je spakirala kofere i zaputila se u Afriku kako bi volontirala. Otkrivamo vam kako se odlučila na taj korak i kako se tamo snašla.

Damir je, također, mlad. Ima samo 25 godina, a već je osvojio mnogo nagrada. On je frizer koji voli svoj posao, ali još više od toga voli – ples. Našu novinarsku ekipu je pokušao naučiti plesati, a je li uspio doznat ćete večeras.

Poznate siječanjske rasprodaje su krenule. Pripremili smo prilog o rasprodajama koji će biti prava poslastica za sve pripadnice nježnijeg spola. No, da bi se uopće, ovih dana, a probili do trgovina valja očistiti snijeg. Naš Domagoj se prvi primio lopate, a večeras pogledajte tko je još učinio istu stvar. Možda nekoga prepoznate. Osim toga, naša se ekipa uspjela probiti i do kampusa na Borongaju, a što su tamo snimili doznat ćete u večerašnjoj emisiji. Krećemo u 20 sati! Budite s nama!

Komentari

komentara


Više o