AIESEC vas besplatno vozi tramvajem

array(1) { [0]=> int(64) }

U sklopu dana otvorenih vrata udruga koji se ove godine obilježavaju od 23. do 25. svibnja AIESEC Zagreb će u srijedu 25. svibnja svim zainteresiranima ponuditi informacije o udruzi, ali i besplatnu vožnju tramvajem.

AIESEC tramvaj će krenuti sa okretišta Borongaj u 14 sati. Vozit će na relaciji Borongaj – Savski most preko Glavnog kolodvora i Trga bana Josipa Jelačića, te istom trasom natrag do okretišta Borongaj.

Svrha ove vožnje je promocija AIESEC-a, najveće globalne udruge mladih, i njezinih programa volonterskih i stručnih praksi u inozemstvu. Svi zainteresirani mogu se provozati s AIESEC-om i saznati sve potrebne informacije, dok će na određenim stanicama članovi izlaziti iz tramvaja te navedene programe predstaviti zainteresiranima koji možda ne idu u smjeru Savskog mosta ili Borongaja. Uz članove udruge, putnici će imati priliku upoznati i internacionalne članove iz raznih zemalja svijeta.

Kontrole u AIESEC-ovom tramvaju neće biti tako da je sve što putnici moraju imati sa sobom želja za novim iskustvima i upoznavanjem kultura, a oni koji se neće moći provozati a htijeli bi saznati nešto više informacije mogu potražiti na službenoj Facebook stranici AIESEC Zagreba.

Komentari

komentara