4. međunarodni sajam školovanja u inozemstvu, karijere i profesionalne orijentacije

array(2) { [0]=> int(62) [1]=> int(64) }

Četvrti međunarodni sajam školovanja u inozemstvu, karijere i profesionalne orijentacije u organizaciji BHV Educationa održan je u zagrebačkom Sheratonu. Učenici srednjih škola, studenti i ostali zainteresirani su dobili uvid o srednjoškolskom obrazovanju u inozemstvu, preddiplomskim i diplomskim studijima, MBA-u, doktorskim studijima i tečajevima stranih jezika.

Na sajmu je sudjelovalo više od 30 inozemnih institucija koji su predstavili kvalitetno internacionalno obrazovanje i karijeru. Neke od država iz kojih su došli izlagači su Velika Britanija, Danska te Nizozemska.

Osim obrazovanja okupljeni su mogli saznati više o programu Work&Travel koji nudi rad u SAD-u na nekoliko mjeseci, nakon čega se zarađenim novcem putuje po Americi.

BHV Education su i certificirani centar za testiranje najpoznatijega svjetskog sustava za profesionalnu orijentaciju, Harrisson Assesmenta. Pomoću ovog testa možete otkriti vlastite talente i slabosti te će vam se sugerirati koja je profesija najbolji izbor za vas.

Kako je bilo, pogledajte u prilogu u emisiji Akademska četvrt! 🙂

https://vimeo.com/112686923#t=268s

Sajam

Autor teksta: Slaven B. Babić

 

Komentari

komentara


Više o