Roomescape Zagreb

Oduvijek ste željeli postati James Bond, Sherlock Holmes ili Poirot? Onda je Roomescape pravo mjesto za vas. Ova nova zagrebačka atrakcija nudi vam sat vremena čiste zabave. U timu od dvije do pet osoba morate, pomoću zagonetki i timskog rada, spasiti svijet ili opljačkati banku. Priča počinje i završava sa velikim zlikovcem – Mr. Pigom, koji je u uredu ostavio atomsku bombu i pobjegao, a u svojoj banci ostavio je dijamante. Na vašem je timu da u sat vremena uspješno odradi zadatak.

image
Pri dolasku u Roomescape dočekat će vas simpatična ekipa koja će vam dati sve potrebne upute za obje igre koje su u ponudi – bunker i banka. Cijena ovih adrenalinskih igrica je 350 kuna, a ona se dijeli na broj članova koji se prijavio zajedno. Roomescape se nalazi u centru grada, a vašu rezervaciju možete učiniti putem web stranice roomescape.hr.
Ovu zanimljivu igru u Hrvatsku je doveo mladi bračni par. Renata i Goran su se susreli sa Roomescape-om u Novom sadu, a nakon tog nezaboravnog iskustva odlučili su se baciti u poduzetničke vode. Kupili su franšizu od Roomescape Vienna, zakupili prostor, uredili sobe i bacili se na posao. Zagrebački Roomescape otovrio je svoja vrata u devetom mjesecu prošle godine, a vlasnici su nam otkrili kako će krajem godine možda već doći i do proširenja.

Autorica: Ana Rotim

Komentari

komentara


Više o