Najgledaniji video prošle godine je “147 sekundi za Keniju”, pogledajte i ostalih devet

array(2) { [0]=> int(62) [1]=> int(2249) }

Televizija Student svakodnevno na svom Vimeo kanalu donosi zanimljive priloge i emisije koje stvaraju novinari i studenti. Izdvojili smo 10 najgledanijih videa u 2015. godini, pogledajte ih i saznajte zašto su baš oni bili najpopularniji.

10. ALL STAR HRVATSKE KOŠARKE

U riječkoj dvorani Zamet održan je 22. All star hrvatske košarke. U dvoboju Sjevera i Juga bolji je bio Sjever sa 14 poena razlike. Izbornik Repeša nadvladao je izbornika Nazora. Najbolji strijelac susreta bio je Ante Žižić, a MVP-em je proglašen Lovro Mazalin. U natjecanju zakucavanja pobijedio je Dino Cinac, a u šutanju trica Fran Pilepić. Ipak, najveće ovacije publike izazvala je petominutna utakmica hrvatskih paraolimpijaca i all star ekipe koja je za tu prigodu sjela u njihova kolica. Ova košarkaška predstava bila je samo uvertira ze Europsko prvenstvo koje u rujnu počinje u Zagrebu.

9. KRIKET

Naši novinari bili su na Kupu hrvatske u kriketu gdje su pobijedili Viški kriketaši. Pokušali su otkriti odakle kriket na Visu te kako su uspjeli odnijeti pobjedu unatoč potpuno uništenim terenima doma.

 

8. POČETAK NASTAVE

Na osmom mjestu s nešto više od 900 pogleda nalazi se kratki video o početku nastave na Fakultetu političkih znanosti

 

7. ZET-OVI KONTROLORI

Novinarke TVS-a provele su jedan dan s kontrolorima ZETa na njihovom radnom mjestu. Saznale su najčešće izgovore putnika i konkretne ovlasti kontrolora.

 

6. ARTU DITU

Bili smo na izložbi zagrebačkih street art umjetnika Artu Ditu. Pogledajte zašto je baš prilog o njima među najgledanijima u prošloj godini.

 

5. ERASMUS GUIDE Student dorm Stjepan Radić

Na petom mjestu nalazi se prilog studenata s Erasmusa o životu u domu. Pogledajte kako oni vide život na Savi.

 

4. VOLONTERI

Izbjeglička kriza bila je jedna od najpopularnijih tema prošle godine u svim svjetskim medijima, pa tako i na kanalu Televizije Student. Pogledajte prilog o švedskim kuharima koji su u Hrvatskoj s toplim obrocima tamo svakodnevno dočekivali izbjeglice.

 

3. ALTER EGO

Među najgledanijima najgledanijima nalazi se i emisija Alter Ego koja donosi priloge o LeZboru, jednoj kadetkinji Hrvatske vojske, street workoutu i o hrvatskim dizajnerima aplikacija.

 

2. NOVI NAČIN REKREACIJE – TWERKANJE

Na drugom mjestu najgledanijih videa u prošloj godini je prilog o novom plesu – twerku!

 

1. 147 SEKUNDI ZA KENIJU

Najgledaniji video u prošloj godini bio je onaj koji prikazuje događaj kada su studenti Sveučilišta u Zagrebu pokazali solidarnost s 147 žrtava u Keniji.

Komentari

komentara